Gezelligheids Event

Het doel of opzet is een gezellige avond met elkaar doorbrengen, waarbij we onze hobby uitvoeren en tussendoor kan je meedoen aan spelletjes. 

Je speelt drie wedstrijden van 40 minuten met drie verschillende partners. Het schema is 40 minuten spelen en dan 40 minuten pauze. Iedere wedstrijd proberen we de sterkte te wisselen. Dus bijvoorbeeld de eerste wedstrijd een zeer ervaren speler met een beginnende speler, de tweede wedstrijd een zeer ervaren speler met een gevorderde speler en de laatste wedstrijd met spelers van gelijke sterkte. Uiteraard is alles hierbij wel afhankelijk van wie er mee doen.  Maar iedereen doet zijn best om er een leuke wedstrijd met mooi rally’s van te maken.

We kunnen bij tennis maximaal 32 spelers indelen en bij Padel maximaal 16.  Padel kan alleen doorgaan als de weersomstandigheden gunstig blijven. Indien er te weinig inschrijvingen zijn, word de avond gecanceld en proberen we het een volgende keer weer.

Voor nu organiseren we het op Zaterdag 4 februari 2023 van 18.00 tot 20.00. Kosten zijn € 15,-  Op woensdag 1 februari maken we bekend of er voldoende deelnemers zijn om de avond te organiseren.

Betaling: Indien het gezelligheidsevent doorgaat, ontvang je een betaalverzoek. Omdat wij de banen gaan huren, de avond gaan organiseren etc, kan er geen geld terug worden gegeven als je toch niet kan meedoen. Wel kan er gekeken worden of iemand anders je plek kan overnemen en jou het inschrijfgeld betaald.