Tenniscursus informatie

Start cursus herfst winter 2023 / 2024

Ons streven is te starten met de herfst winter 2023-2024 cursus op maandag 2 oktober 2023. We geven dan training tot 16 maart 2024.

De tarieven voor de trainigen in de hal, zijn gelijk gebleven met die van verleden jaar. In de maand oktober trainen we nog buiten en vanaf eind oktober gaan we in de hal trainen.

De kosten voor senioren/en trainen na 19.00 in een groep met 4 personen is € 337,- p.p.

De kosten voor jeugd  bij het trainen in een groep met 4 personen, overdag tot 19.00 is € 308,- p.p.  Indien de groep groter wordt, zal ook de prijs aangepaast worden.

Ons hoofddoel is om iedereen die wil trainen, ook een trainingsplek te kunnen aanbieden. Wij streven ernaar om op iedere 4 cursisten 1 tennistrainer te plaatsen. Daarom is dit ook de enige optie bij het inschrijven. Om ons hoofddoel te bereiken is het soms nodig om met meer dan 4 cursisten op 1 trainer te trainen. In dat geval gaat de prijs van de cursus omlaag. Indien het minder cursisten worden, gaan we in overleg met u naar de alternatieven kijken.

Bij de (jongere) jeugd is het wel onze voorkeur om grotere groepen te maken. Indien een jeugdlid een tweede keer in een kleinere groep ( 4 of minder) wil trainen, dan kan dat en zal die groep nooit groter worden. Geef dit aan bij opmerkingen of neem contact op met de trainers.

 

Indien u benieuwd ben naar de data waarop training wordt gegeven, kunt u klikken op Trainingdata.

 

Inschrijven voor de cursus kunt u doen door te klikken op de knop hieronder.

Cursus en lidmaatschap ALTV Zoetermeer

Voor de trainingen maken wij gebruik van de banen van tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer. Aan de cursus kunt u daarom alleen meedoen als u ook lid bent van de vereniging.  Informatie over de kosten van het lidmaatschap, kunt u zien door te klikken op  “contributie ALTV Zoetermeer“. Inschrijven bij ALTV Zoetermeer kunt u doen door op de volgende link te klikken     ” Lid worden“.

Kennismaking trainingen

Voor kennismakingstrainingen is GEEN lidmaatschap nodig. U kunt inschijven voor een kennismakingstraining door te klikken op de knop hieronder