Tenniscursus informatie

Start cursus voorjaar/zomer 2024

Ons streven is te starten met de voorjaar-zomer trainingen 2024 op maandag 25 maart 2024. We geven dan training tot 28 september 2024.

De kosten voor 18 tennistrainingen in een groep van 4 zijn € 252,-

Ons hoofddoel is om iedereen die wil trainen, ook een trainingsplek te kunnen aanbieden. Wij streven ernaar om op iedere 4 cursisten 1 tennistrainer te plaatsen. Met name bij de jeugd, maken we de groepen vaak groter. Prijzen worden dan ook aangepast. Indien het minder cursisten worden, gaan we in overleg met u naar de alternatieven kijken.

Indien een (jeugd) lid een tweede keer in een kleinere groep ( 4 of minder) wil trainen, dan kan dat en zal die groep nooit groter worden.

Indien u benieuwd bent naar de data waarop training wordt gegeven, kunt u klikken op Trainingdata.

Inschrijven voor de cursus kunt u doen door te klikken op de knop hieronder.

Cursus en lidmaatschap ALTV Zoetermeer

Voor de trainingen maken wij gebruik van de banen van tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer. Aan de cursus kunt u daarom alleen meedoen als u ook lid bent van de vereniging.  Informatie over de kosten van het lidmaatschap, kunt u zien door te klikken op  contributie ALTV Zoetermeer. Inschrijven bij ALTV Zoetermeer kunt u doen door op de volgende link te klikken     ” Lid worden“.

Kennismaking trainingen

Op dit moment worden er geen kennismakings trainingen georganiseerd. Dit gaan we vanaf februari 2024 weer doen. Voor kennismakingstrainingen is GEEN lidmaatschap nodig. U kunt inschrijven voor een kennismakingstraining door te klikken op de knop hieronder