Tenniscursus informatie

Start cursus voorjaar-zomer 2023

Ons streven is te starten met de voorjaar zomer cursus op maandag 27 maart 2023. We geven dan training tot 30 september 2023. Indien u benieuwd ben naar de data waarop training wordt gegeven, kunt u klikken op Trainingdata.

Ons hoofddoel is om iedereen die wil trainen, ook een trainingsplek te kunnen aanbieden. Wij streven ernaar om op iedere 4 cursisten 1 tennistrainer te plaatsen. Daarom is dit ook de enige optie bij het inschrijven. Om ons hoofddoel te bereiken is het soms nodig om met meer dan 4 cursisten op 1 trainer te trainen. In dat geval gaat de prijs van de cursus omlaag. Indien het minder cursisten worden, gaan we in overleg met u naar de alternatieven kijken.

Bij de (jongere) jeugd is het wel onze voorkeur om grotere groepen te maken. Indien een jeugdlid een tweede keer in een kleinere groep ( 4 of minder) wil trainen, dan kan dat en zal die groep nooit groter worden. Geef dit aan bij opmerkingen of neem contact op met de trainers.

Inschrijven voor de cursus kunt u doen door te klikken op de knop hieronder.

Cursus en lidmaatschap ALTV Zoetermeer

Voor de trainingen maken wij gebruik van de banen van tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer. Aan de cursus kunt u daarom alleen meedoen als u ook lid bent van de vereniging.  Informatie over de kosten van het lidmaatschap, kunt u zien door te klikken op  “contributie ALTV Zoetermeer“. Inschrijven bij ALTV Zoetermeer kunt u doen door op de volgende link te klikken     ” Lid worden“.

Kennismaking trainingen

Voor kennismakingstrainingen is GEEN lidmaatschap nodig. U kunt inschijven voor een kennismakingstraining door te klikken op de knop hieronder