Padeltraining informatie

Cursus en lid worden

Indien u een cursus wilt volgen kan dat door u te registreren op deze site. U komt dan in het ledengedeelte, waar u kan inschrijven voor de cursus. U vindt hier ook de prijzen en de data waarop de trainingen worden gegeven.

Voor het meedoen aan een cursus, is een lidmaatschap van de Tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer nodig. Informatie over de kosten van het lidmaatschap/contributie, kunt u zien door te klikken op  “contributie ALTV Zoetermeer“. Inschrijven bij ALTV Zoetermeer kunt u doen door op de volgende link te klikken” Lid worden“.

Clinic

Voor een clinic is GEEN lidmaatschap nodig. In de maanden januari en februari kunt u deelnemen aan een padelclinic.  U krijgt 5 dagen van te voren bericht of de clinic doorgaat. Op het inschrijfformulier kunt u meerdere keuzes aangeven. Als er bij een keuze voldoende spelers zijn aangemeld, gaat de clinic door. Indien u een clinic heeft gevolgd, dan vervallen de andere keuzes, tenzij u aangeeft nog een clinic te willen volgen. Spelers die nog geen clinic hebben gevolgd, gaan dan wel voor.