Wie zijn wij

Vanaf 2002 is de Tennispadelschool Together actief op de gezellige Tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer. De naam Together is gekozen door André omdat dit in één woord omschrijft waar we voor staan. We hebben elkaar nodig en Together bereiken we onze doelen, betere vaardigheden, betere conditie, betere gezondheid, sociale contacten. Wij allen bij Together werken aan een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

JEUGD

Wij hebben veel jeugdspelers bij Together en met hen werken we aan de vaardigheden en plezier. Net zo belangrijk vinden we het werken aan doorzetten, zelfvertrouwen en opkomen voor je zelf. Ook de sociale omgangsvormen zoals elkaar begroeten, samen werken en elkaar helpen zijn belangrijke doelen voor ons.

SENIOREN

Bij de senioren wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van vaardigheden en conditie/gezondheid. We luisteren hierbij goed naar de wens van de leerling, want de één heeft meer interesse in vaardigheid en de ander in conditie. Maar Together gaan we aan die doelen werken waarbij we allemaal wat geven en nemen. Wij zorgen ervoor dat je snel wordt opgenomen in de club, waardoor het mogelijk wordt om snel met een medelid te gaan padellen of tennissen. De trainers van Together kijken er naar uit om samen te werken aan onze doelen. Tot gauw op de tennis/padel baan

Tennis Padel Zoetermeer