Welkom

Vanaf 2002 is André de Mos gestart met de tennisschool op tennisvereniging ALTV Zoetermeer. In de loop der jaren is de naam veranderd naar Together. De naam Together is gekozen door André omdat dit in één woord omschrijft waar wij voor staan. We hebben elkaar nodig en Together bereiken we onze doelen, betere vaardigheden, betere conditie, betere gezondheid, sociale contacten. Wij allen bij Together werken aan een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

In 2016 is op het tennispark als eerste in Zoetermeer een padelbaan aangelegd. In janauri 2023 zijn er twee nieuwe padelbanen, mini tennisbaan, oefenmuur en kidsplaza gemaakt. De naam van de tennisschool is veranderd naar Tennispadel school Together en de vereniging werd Tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer.

JEUGD

Wij hebben veel jeugdspelers bij Together en met hen werken we aan de vaardigheden en plezier. Net zo belangrijk vinden we het werken aan doorzetten, zelfvertrouwen en opkomen voor je zelf. Ook de sociale omgangsvormen zoals elkaar begroeten, samen werken en elkaar helpen zijn belangrijke doelen voor ons.

SENIOREN

Bij de senioren wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van vaardigheden en conditie/gezondheid. We luisteren hierbij goed naar de wens van de leerling, want de één heeft meer interesse in vaardigheid en de ander in conditie. Maar Together gaan we aan die doelen werken waarbij we allemaal wat geven en nemen. Wij zorgen ervoor dat je snel wordt opgenomen in de club, waardoor het mogelijk wordt om snel met een medelid te gaan padellen of tennissen. De trainers van Together kijken er naar uit om samen met u aan uw doelen  te werken. Tot gauw op de tennis/padel baan.

Tennis Padel Zoetermeer