Padelcursus informatie

Cursus

Wij bieden een 5 weekse cursus aan in de maand juni en begin juli. Voor data kijk op het inschrijfformulier. Alleen als u lid bent van ALTV Zoetermeer, kunt u deelnemen aan de cursus.

Kosten van de cursus zijn bij 4 personen € 85,- p.p. Bij minder deelnemers wordt in overleg het cursusbedrag aangepast, zie inschrijfformulier.

Voor het meedoen aan een cursus, is een lidmaatschap van de Tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer nodig. Informatie over de kosten van het lidmaatschap/contributie, kunt u zien door te klikken op  “contributie ALTV Zoetermeer“. Inschrijven bij ALTV Zoetermeer kunt u doen door op de volgende link te klikken” Lid worden“.

ALTV Zoetermeer bied een zomerlidmaatschap voor € 70,- aan in de maanden juni, juli, augustus. Voor meer informatie klik op ALTV Zomerlidmaatschap

Clinic

Een clinic is een eenmalige kennismakings training met Padel zonder verdere verplichtingen. Het gebruik van leenrackets bij deze clinic is gratis.

Als u zich alleen opgeeft, dan moeten wij wachten op nog twee of drie kandidaten. Pas dan kunnen wij de clinic organiseren.

Als u zich opgeeft met drie anderen, kijken we samen naar de tijd en dag waarop de clinic gegeven kan worden. De kosten van de eenmalige clinic zijn bij twee personen € 34,-, bij drie personen € 22,- p.p. en bij 4 personen € 17,- per persoon.

Wilt u een prive clinic (dus 1 persoon)  dan zijn de kosten € 65,-