Padelcursus informatie

Cursus

Momenteel zijn de cursussen tot eind september 2023 vol. Vanaf oktober 2023 is het weer mogelijk opnieuw in te schrijven.

Wij bieden cursussen aan voor 4 personen met 1 trainer. De prijs is daarop gebaseerd. Wil je alleen of met 2 of 3, dan wordt de prijs veranderd naar het aantal spelers.

Voor het meedoen aan een cursus, is een lidmaatschap van de Tennispadelvereniging ALTV Zoetermeer nodig. Informatie over de kosten van het lidmaatschap/contributie, kunt u zien door te klikken op  “contributie ALTV Zoetermeer“. Inschrijven bij ALTV Zoetermeer kunt u doen door op de volgende link te klikken” Lid worden“.

Clinic

Een clinic is een eenmalige kennismakings training met Padel zonder verdere verplichtingen. Het gebruik van leenrackets bij deze clinic is gratis.

Als u zich alleen opgeeft, dan moeten wij wachten op nog twee of drie kandidaten. Pas dan kunnen wij de clinic organiseren.

Als u zich opgeeft met drie anderen, kijken we samen naar de tijd en dag waarop de clinic gegeven kan worden. Heeft u nog geen groep, dan kijken wij of er meer inschrijvingen zijn, waarme wij een groep kunnen maken. De kosten van de eenmalige clinic zijn bij drie personen € 20,- p.p. en bij 4 personen € 15,- per persoon.

Wilt u een prive clinic (dus 1 persoon)  dan zijn de kosten € 55,-